menu
Plissé /
Duette

Plissé / Duette

De Plissé / Duette Ⓡ is voortgekomen uit het papieren vouwgordijn. Tegenwoordig wordt het van geplisseerde stof gemaakt. Het wordt op dezelfde manier op- en neergelaten als de horizontale jaloezie.

De collectie Plissé- en Duette Ⓡ gordijnen bevat een uitgebreid aanbod stoffen, van lichtdoorlatend tot verduisterend, in alle kleurgroepen. Plissé en Duette Ⓡ gordijnen zijn bovendien verkrijgbaar in een groot aantal modellen met verschillende bedieningsmogelijkheden. Voor vrijwel elke situatie is er een oplossing. Plissé- en Duette Ⓡ gordijnen zijn wat betreft de techniek gelijk aan elkaar, maar de stof verschilt. Een Plisséstof bestaat uit 1 geplisseerde stof. Een Duette Ⓡ stof is opgebouwd uit twee stoffen die samen een honingraat vormen. De stilstaande lucht in de honingraat, heeft een isolerende werking. Deze isolerende functie kan leiden tot een energiebesparing van meer dan 25%. De Duette Ⓡ geeft een diffuse lichtfiltering en is in grote oppervlaktes leverbaar.

Koorden en koorgaatjes zijn niet zichtbaar. Duette Ⓡ stoffen verbeteren de akoestiek in een ruimte door hun hoge geluiddempende vermogen. Plissé- en Duette Ⓡ gordijnen hebben hierdoor elk een eigen uitstraling.

• Bediening van boven en van beneden naar boven mogelijk.

• Combinatie van twee stofsoorten / kleuren mogelijk met 1 bovenbak.

• Geschikt voor speciale raamtoepassingen (rond, driehoekig raam, schuine bovenrail).

• Ook toepassing op horizontale ramen.

• Optie: elektrische bediening.