menu
Verticale Jaloezieën

Verticale Jaloezieën

Bij verticale jaloezieën is te zien hoe functionaliteit en een strakke, moderne uitstraling samengaan. Bovendien bepaal je zelf eenvoudig de gewenste lichtinval. Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in stof, aluminium en kunststof. De verticale jaloezie is ook uitstekend geschikt voor schuine raampartijen.

Lamellen van stof hebben een zachte en warme uitstraling, maar ze bieden ook diverse functionele voordelen. Deze lamellen zijn vaak beeldscherm geschikt en daarmee een uitkomst voor de werkkamer. Stoffen lamellen zijn verkrijgbaar in 89 mm, 127mm en in de extra brede 250 mm.

Aluminium lamellen geven het interieur een strak en modern uiterlijk. Daarnaast zijn ze eenvoudig schoon te houden en vochtbestendig, hierdoor zijn ze ideaal voor vochtige ruimten zoals badkamer en keuken. De collectie aluminium lamellen biedt een ruime keuze in uni, structuur en geperforeerde lamellen. Aluminium lamellen zijn verkrijgbaar in 50 mm, 70 mm en 89 mm lamellen. 

Kunststof lamellen zijn duurzaam en gemakkelijk in onderhoud en uitermate goed bestand tegen vocht. Kunststof lamellen zijn verkrijgbaar in 52 mm, 70 mm, 89 mm, 127 mm en 250 mm lamellen.