menu
Zig-Zag Gordijnen
&
Raambekleding

Zig-Zag Gordijnen & Raambekleding

Hallo, even voorstellen, mijn naam is Rian van de Wouw, bedankt voor uw bezoek aan mijn website, ik ben de oprichtster en eigenaresse van Zig-Zag Gordijnen & Raambekleding, graag ben ik u persoonlijk van dienst en streef ik er naar om de wensen van mijn klanten te vertalen naar mooie in het interieur passende Gordijnen & andere vormen van Raambekleding. Ik sta u dan ook graag persoonlijk te woord mocht u vragen of opmerkingen hebben!

Kom in Contact met Zig-Zag Gordijnen & Raambekleding

Geschiedenis Zig-Zag Gordijnen & Raambekleding

In 1994 gestart als gordijn speciaalzaak in Etten-leur en tot besef gekomen dat mensen steeds vaker op zoek zijn naar maatwerk, ook als het gaat om het vinden / kopen van nieuwe gordijnen voor een woning. Hierdoor heb ik de omschakeling gemaakt van Gordijnen retailzaak naar een persoonlijk adviseur op gebied van Gordijnen & Raambekleding. U kunt bij mij terecht met al uw opdrachten en/of vragen. 

Showroom of bezoek aan huis

De overzichtelijke en uitnodigende showroom biedt volop gelegenheid om te kijken naar materialen, kleuren, soorten gordijnen en raamdecoratie. U kunt vrijblijvend een afspraak maken om de showroom te bezoeken en ook is het mogelijk een afspraak aan huis te maken om de gordijnen en raambekleding te bekijken in uw vertrouwde omgeving.

Lees hier meer over de werkwijze van Zig-Zag

Service

De persoonlijke service van Zig-Zag gaat verder dan het leveren van gordijnen of raambekleding. Ook het bevestigen, monteren en uiteindelijk ophangen gebeurt op professionele wijze. 

Wij werken hiervoor nauw samen met Promaat Interieurbouw eveneens uit Udenhout. De monteurs van Promaat bevestigen ter plaatse uw nieuwe aanwinst uiterst precies en vakkundig. Zij houden rekening met eventuele onvoorziene omstandigheden of oneffenheden. Gordijnen worden na het hangen nog extra gestoomd en door mij persoonlijk geïnspecteerd. Het eindresultaat moet volledig naar uw wens zijn!

Ook na levering blijft Zig-Zag persoonlijk betrokken en komt direct in actie als iets niet volgens uw wens of afspraak is. Zig-Zag staat voor hoogstaande kwaliteit en service, iets wat wij ook van onze leveranciers eisen. 

Like Zig-Zag op FaceBook!