menu
Zig-Zag Levert
Maatwerk

Zig-Zag Levert Maatwerk

Bij het eerste telefonische contact vragen wij u om foto's te maken van de bestaande situatie. Zo kunnen wij ons een beeld vormen van de mogelijkheden die de locatie biedt. Ook is het verstandig om bij een bezoek aan de showroom zoveel mogelijk materialen en (kleur)stalen mee te brengen. Zo krijgen we een duidelijk beeld van de sfeer in huis of de sfeer die het moet krijgen.

Bij een afspraak brengen we de meest actuele stalen, monsters, show-banen en ophang-systemen mee, zodat u ter plekke en voorzien van advies de meest passende kleur of beste toepassing kunt kiezen. Wij helpen u graag om tot een goede afweging van de vele mogelijkheden te komen. Over smaak valt immers niet te twisten, over praktische zaken zoals de juiste ophang-systemen of de functionaliteit van sommige producten echter wel!

Het gemak van service aan huis, waarbij u jarenlang verzekerd bent van een smaakvol en betaalbaar kwaliteitsproduct. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies aan huis of op afspraak in de showroom, aan de Transportweg 4 in Udenhout.