menu
Aanbod Gordijnen
&
Raambekleding

Aanbod Gordijnen & Raambekleding

Gordijnen zijn behalve mooi, vooral ook praktisch en efficiënt. Naast een decoratieve functie, beschikken gordijnen over een groot aantal eigenschappen die bij de keuze van belang zijn. Zo werken gordijnen isolerend, hebben ze de functie van lichtfilter of lichtblokkade en kan de akoestiek in uw huis positief beïnvloed worden door het hangen van gordijnen.

Meestal kiezen mensen echter voor gordijnen om inkijk te voorkomen, sfeer en privacy te creëren, op een zo decoratief mogelijke wijze.

Zig-Zag biedt een ruime collectie gordijnstoffen van merken zoals: Kobe Casamance, Camengo, Inside, Vescom, Design of the Time, Headlam... etc. Topkwaliteit stoffen in fraaie dessins en kleuren. Naast de traditionele vitrages en overgordijnen zijn er tal van functionele decoraties om uw raam mee te bekleden. Rolgordijnen, vouwgordijnen, facette gordijnen, horizontale jaloezieën, silhouette gordijnen, verticale jaloezieën, paneelgordijnen, duo rolgordijnen, plissé en Duette Ⓡ gordijnen teveel om op te noemen. Of het nu gaat om de bekleding van een raam of interieur, wij bieden functionele raambekleding op maat, passend bij uw persoonlijke smaak.

Bekijk hieronder in welke soorten gordijnen en raambekleding Zig-Zag Gordijnen & Raambekleding kan adviseren en faciliteren.